5-PATH® hypnoterapi – Hvad er det?

Den måde jeg arbejder hypnoterapeutisk på, er udfra 5-PATH® hypnosesystemet. 5-Path er et af verdens bedste, mest komplette og professionelle hypnose systemer. Det er så godt som en universel tilgang til hypnoterapi.

5-Path står for 5 facet avanceret transformerende hypnose. Med andre ord, et hypnosesystem som er både fase og kriterie opbygget. Det er det bedste fra de traditionelle teknikker, kombineret med de nyeste og kraftigste advancerede moderne teknikker. Det bundet sammen i et system giver 5-path.

Det at det er kriterie opbygget, er din sikkerhed for, at vi får roden, til din problemstilling, med op. Det vil sige at der er specielle kriterier for hvornår vi kan gå videre til næste face. Er kriterierne ikke opfyldt, arbejdes der videre på igangværende fase, indtil kriterierne er fyldestgørende opfyldt, og vi kan derfra gå videre.

Et 5-path forløb er på ca. 5 sessioner af ca. 2 timer. Jeg vil anbefale, at der går ca. 4-6 dage imellem hver session og hvis det er muligt, planlægger vi alle 5 sessioner fra starten af.

For langt de fleste problemstillinger, vil jeg anbefale et 5-path forløb inkl. 7-path selvhypnose. Selvhypnosen er med til at forstærke virkningen og giver dig mulighed for at arbejde videre med processen hjemme.