Kurser

Udover individuel og parterapi udbyder jeg disse workshops.

Minimum 6 deltagere maksimalt 15 deltagere. afhængigt af kursustype.

Dit eget fundament – hvordan kan det være:”

Et kursus hvor du lærer dit eget indre grundigt og nært at kende. Hvorfor gør vi som vi gør. Først når vi kender årsagen til hvorfor vi gør som vi gør. Med andre ord; hvorfra og hvorfor vore kodninger er opstået kan vi gøre noget andet.

”Tag dine tabte indre dele hjem”

Et kursus hvor du vil få en grundig viden om, og derved styring over de dele, de kodninger som kan gøre du ikke lever frit efter DINE ønsker. Et kursus hvor dit indre gennemgår en justering og optimering.

”Frihed gennem bevægelse”

Kurset hvor du lærer din krop at kende gennem bevægelse til musik og terapeutisk gruppe arbejde. Et af de eneste områder, hvor vi ikke har udviklet et forsvar mod at være i kontakt er gennem det audiotive felt. Her er bevægelse til musik og/eller andre lyde i højsædet.

”Drop forventningerne 1,0  Hold 4 efterår 2020”

Et weekend kursus med FULD smæk på selvudviklingen. Bliv dig selv.

Mulighed for enorm positiv transformering

Er du villig til at investere, dig selv og dit indre, i det omhyggelige og tillidsfulde rum vi sammen skaber i plenum?

Start året med selvudvikling for alle pengene, til en pris alle har råd til.

Vi inviterer dig til en weekend, hvor du vil blive langt klogere på de processer indeni og udenfor, som hæmmer dig i at leve DIT liv på DIN måde, i overensstemmelse med DINE værdier.
Bliv klogere på kroppen og de fysiske reaktioner den har, når du f.eks. bliver presset, stresset, glad, overrasket eller sorgfuld.
Bliv umiddelbar, gør dét du har lyst til, på den måde du har lyst til, og på det tidspunkt du har lyst til det – med andre ord, opsig det forskruede abonnement på janteloven.

Gør dig klar til at frigøre dig fra andres forventninger og derved leve som du tænker og har lyst til.
Vi vil skubbe dig kærligt ud af din komfortzone.
Bevæg dig frit i rummet, og derved frit i livet.

Vi vil lære dig at turde sige til og fra, at bevare dit rum og din integritet, så du frit kan bevæge dig, have sikkerhed og tryghed i at stå, gå og være foran andre.

På dette intensive og intime kursus, vil du få indsigt i de grundlæggende OG i de komplekse mekanismer, der findes og lever i relationer mellem os mennesker, på en let, uhøjtidelig og
forståelig måde.

Arbejder du professionelt med mennesker er DETTE KURSET FOR DIG !

Du vil lære at mærke dine grænser, dine krav, og dine behov, samt dele dem med andre på en naturlig og omhyggelig måde:
At være autentisk – og ville dig mere end du ikke vil dig!

Du vil blive personligt udfordret på en kærlig, præcis, (måske endda provokerende) fastholdende, omsorgsfuld, og klar måde.

Vær klar til at slippe angsten, blot give slip.. livet er alligevel ikke under kontrol.

Der vil indgå forskellige terapeutiske værktøjer og behandlingsformer, lige fra gruppeterapi, hypnoterapi, traumeterapi, psykoterapi til kropsterapi samt eksponering – og alt derimellem.

De bedste ting opstår ikke i komfortzonen og du skal være klar til at gå ud af denne, samt skubbe til egne grænser og egen kontrol.

Den danske måde, er at undertrykke og ikke udtrykke – Gør op med dét, så dine følelser igen kan få frit løb – Bliv ny!

Vi står klar til at hjælpe dig – Hvis du er klar til frihed gennem ansvar.

Videoanbefalinger og skrevne anbefalinger fremsendes ved ønske

”Drop forventningerne 2,0”

FEARLESS SOUL – En videreudvikling af 1,0

Du skal have været på 1,0 for at deltage:

Drop forventningerne og fold dig ud – naturligt og omhyggeligt 2,0

FEARLESS SOUL

På dette kursus arbejdes videre med de opmærksomhedspunkter som du fik på 1,0

At vokse som voksen er af største vigtighed OG samtidigt er det uendeligt at turde være barn – at lege og være fri i legen – med andre ord tage helt og fuldt ejerskab på det lille barn indeni, og den autensitet og ligefremhed som løber frit der.

       Sensitivt – fantastisk – fantasifuldt

Nærhed, intimitet og seksualitet er felter som kan være besværlige, og samtidigt sublime. Dit indre kan du komme at lære nært at kende i disse felter.

Igennem dét arbejde kan en forankring i dit fundament finde sted varigt, varmt, og stærkt på en måde som vil begejstre dig.

På en måde kan man sige, at det robuste og det skrøbelige skal spille sammen på frugtbare måder. Altså være en ”både og” og ikke en ”enten eller”

Vi er, som bekendt, skabt til at lykkes i fællesskab så formen med gruppeøvelser og  terapi i plenum fortsætter som kendt fra 1,0

TRO er noget som vi tror på er nødvendigt. Man kan med sikkerhed sige at tro på noget som er større end os selv er noget ALLE mennesker gør og har brug for.

Tro er et interessant felt som du kommer til at arbejde med.

Hvad kræver det at være ærlig, åben, og modig?

Måske at turde gennemleve svigt, savn, skam, afsked, skæld ud, og selv sabotage.

Så du kan være generøs og holdbar indeni – og derved udenpå – samtidigt.

At gøre op med, og forandre historien vi fortæller os selv som er livsfornægtigende kræver en modstandsdygtighed mod det udenfor på en let og ukompliceret måde som kalder på vort mod.

MOD som du vil udvikle på kurset – deltager du i 2,0 stempler du ikke ud i øvelser eller instruktioner. Intet er tilfældigt og intet overgreb i nogen form finder sted.

Endeligt opgør med, og frigørelse af objekter indeni er – som du kender – nødvendigt for at det kan gå os godt, og hvor vi gennem ejerskab, omhyggelighed, og med tanke på at du bliver hvad du tænker gør netop dét – gør op.

Så du kan genkende og adskille de gode relationer fra de andre relationer.

Det indre og ydre forsvar og ansvar kommer du til at kende på en måde, hvor du vil kende, og genkende dine mål og modstande – og så tage en sand beslutning som den er for dig så du i sandhed kan være en FEARLESS SOUL.

”For dig som arbejder med andre”

Dette kursus er for dig, der ønsker at blive klogere på de processer, som foregår i andre OG dig selv.

”Personlig styrke 1,0”

Dette kursus er for dig, der ønsker at stå stærkt i dig selv. En mulighed for at mærke egne behov og turde sige til og fra.

”Vaneforandring”

Dette kursus er for dig, der ønsker at forandre dine kodninger.

“Klient kontakt og Terapeut rollen

Dette kursus er for dig som allerede ér certificeret Psykoterapeut, Hypnoterapeut, NLP´er eller Coach:

På dette kursus har du mulighed for at få dyb, grundig, og intens viden om de mekanismer som foregår mellem dig som terapeut og din klient.

“Kropssproget”

At have kenskab til, og kunne aflæse/afkode de mikro og makro signaler i både ansigt og krop som aktiveres i alle mennesker hele tiden gør dig i stand til bedre at forstå andre – og deved dig selv. Enhver følelse har et tilsvarende fysisk udtryk.

– På alle workshops skal forventes egenterapi og gruppe terapi.

VIDEN ER FORANDRING !